b.box Chladící kousátko Králíček růžové

b.box Chladící kousátko Králíček růžové

b.box Chladící kousátko Králíček.

Zařazení: Kousátka, chrastítka, kojící korále
Výrobce: b.box
Záruka: 2 roky

Expedice: 4 pracovní dny

390,- Kč včetně DPH

Roztomilý pomocník pro úlevu bolavých dásní při prořezáváním zoubků.

Senzorické chladící kousátko od značky b.box ve tvaru králíčka poskytne úlevu při růstu prvních zoubků. Jednoduše dejte kousátko naplněné vodou vychladit do lednice, případně přidejte kostku ledu a hned máte po ruce chladivou úlevu pro bolavé dětské dásně.

Měkká silikonová hlava a ouška králíčka se dostanou do všech oblastí pusinky dítěte. Texturovaný silikon poskytne při žvýkání masáž a úlevu dásním a dítě navíc zkoumá nové textury a tvary.

Díky možnosti naplnit kousátko vodou, máte pod kontrolou obsah kousátka a nemusíte se bát případných toxických gelů. Pevná rukojeť a plná základna jsou ideální pro malé ručičky a umožní, aby kousátko zůstalo při odložení vzpřímené a tím i hygienicky čisté.

Vhodné pro děti od 3 měsíců

  • plnitelné kousátko
  • tvarované a strukturované
  • vícesmyslové provedení
  • možné mýt v myčce nebo sterilizovat ve sterilizátoru

Tip: Kousátko naplňte vodou a kostkou ledu a nechte vychladit v lednici. Kostka ledu zajistí ochlazení a zklidnění bolavých dásní vašeho miminka.

Materiál: hlava zajíčka – potravinářský silikon, nylonový kroužek, základna – PP

Vyrobeno bez BPA, BPS, PVC a ftalátů

Rozměry: 5,5 cm x 12,4 cm x 18,0 cm

Váha: 102 g

Údržba: Produkty před prvním i každým použitím rozdělte na jednotlivé komponenty a umyjte ve vodě s přípravkem na mytí nádobí. Pečlivě opláchněte a osušte. Doporučujeme mýt v ruce jemným prostředkem na nádobí. Lze mýt v horním koši myčky nebo sterilizovat ve sterilizátoru.

UPOZORNĚNÍ: Po rozbalení obaly odstraňte z dosahu dítěte. Před prvním použitím výrobek očistěte dle návodu a před každým použitím jej vždy zkontrolujte, zda není poškozen. Zatáhněte a otočte silikon ve všech směrech, abyste otestovali případné poškození a při prvních známkách slabosti jej zlikvidujte. Nepoužívejte chemické čisticí prostředky ani antibakteriální či abrazivní prostředky, protože by mohly silikon poškodit. Neponechávejte při používání výrobku dítě bez dozoru dospělé osoby. Vždy používejte výrobky pod dohledem dospělé osoby. Nikdy nedávejte kousátko svému dítěti s připojenou šňůrkou, neboť hrozí nebezpečí uškrcení.

U dětí se speciálními potřebami použijte prosím svůj vlastní úsudek o vhodnosti tohoto produktu.

Dotaz k produktu b.box Chladící kousátko Králíček růžové