Autosedačka Bebetto Set COSMO I-SIZE + Isofix base iQ COSMO

Autosedačka Bebetto Set COSMO I-SIZE + Isofix base iQ COSMO novinka

Zařazení: Autosedačka i-Size od 40 cm max. 87cm
Výrobce: Bebetto
Záruka: 2 roky

Expedice: do 15 dnů

8 999,- Kč včetně DPH

Autosedačka COSMO 0–13KG /40–87CM , Black + Isofix Base IQ

Adaptéry nejsou součástí balení

Autosedačka Cosmo je určena pro děti od narození do 13 kg (cs 0+, 40–87 cm). Autosedačka splňuje nejpřísnější evropskou bezpečnostní normu i-Size a poskytuje tak vašemu dítěti maximální ochranu během cestování autem.

Autosedačka Cosmo je velmi lehká, což oceníte především při přenášení. Se svou hmotností 3,2 kg se jedná o jednu z nejlehčích autosedaček kategorie 0+ na trhu. Autosedačka je zároveň velmi pevná a připravená absorbovat nárazy. Hluboké boční opěrky zaručují dodatečnou ochranu v případě bočního nárazu.

Přizpůsobení vložky fyziologii miminka omezuje také výskyt refluxu. Extra velká stříška s UV ochranou chrání dítě před škodlivým slunečním zářením.

Pro maximální bezpečnost dítěte se autosedačka připevňuje do automobilu s pomocí základny iQ Isofix (základna se prodává samostatně). Instalace autosedačky do auta je mimořádně jednoduchá. Díky systému Click’n’Drive autosedačku rychle a snadno nasadíte na základnu iQ Isofix, zvukový signál vám potvrdí správné nasazení. Autosedačka se vždy instaluje proti směru jízdy. V případě potřeby je autosedačku možné připevnit s pomocí 3-bodových bezpečnostních pásů automobilu.

Autosedačky pro děti Avionaut byly navrženy ve spolupráci s projektanty a konstruktéry se zkušenostmi v leteckém odvětví. Cílem bylo vytvořit naprosto bezpečné a pohodlné produkty pro děti. Zárukou kvality autosedaček Avionaut je jejich kompletní výroba v Evropě, garantující úplnou kontrolu nad jejich výrobou a použitými materiály.

Kromě bezpečnosti a pohodlí je při navrhování autosedaček je kladen důraz i na funkční design. Materiál i vzhled potahů autosedaček odpovídá současným trendům v oblasti designérství a automobilového průmyslu. Jemná tkanina potahu autosedačky je zárukou komfortního pocitu dítěte při cestování. Snímatelný potah lze prát v pračce. Potahy všech autsedaček Avionaut normy standardu Oeko-Tex®100, potvrzující, že potahy neobsahují zdraví škodlivé látky.

Výškově nastavitelné 3-bodové bezpečnostní pásy, vložka pro miminko od 40 do 60 cm a ergonomicky tvarované madlo pro snadné přenášení.

Autosedačka Cosmo vytváří cestový systém s kočárky předních světových značek. S pomocí adaptérů je možno ji připevnit na podvozek většiny kočárků.

Hmotnost: 3,2 kg

ZÁKLADNĚ IQ PRO AUTOSEDAČKU COSMO
Isofix základna pro autosedačky Avionaut (0–13kg) umožňuje mimořádně snadnou instalaci autosedačky do auta. Díky systému Click'n'Drive autosedačku rychle a snadno nasadíte na základnu, zvukový signál vám potvrdí správné nasazení.

Pro maximální bezpečí dítěte se základna do vozidla připevňuje s pomocí úchytů Isofix. Stabilitu základny zvyšuje podpůrná noha. Autosedačka se vždy instaluje proti směru jízdy.

Rozměry ŠxVxH: 37 × 26 × 65 cm
Hmotnost: 6,5kg
Více o zdrojovém textuPro další informace o překladu je potřeba zdrojový text
Odeslat zpětnou vazbu
Postranní panely

Dotaz k produktu Autosedačka Bebetto Set COSMO I-SIZE + Isofix base iQ COSMO