Autosedačka ABC Design Lily i-Size pearl

Zařazení: Autosedačka i-Size od 40 - max. 105cm
Výrobce: ABC Design
Kód: 12004702415
EAN: 4045875071058
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

5 390,- Kč včetně DPH

Lily i-Size
Nastavitelná autosedačka od novorozence a batolete do 4 let (45 – 105 cm). Bobře promyšlené bezpečnostní a komfortní funkce podle standardu i-Size (R129). 

V prvních 15 měsících (45–76 cm) by mělo vaše dítě vždy cestovat v sedačce zády ke směru jízdy. Sedačka je dodávána s vložkou, která ji zmenšuje a také s 5bodovým pásovým systémem s pohodlnými ramenními vycpávkami pro maximální pohodlí a bezpečnost. 

K pevnému upevnění dětské autosedačky v autě slouží Isofix Base Root. Isofix se otáčí o 360 stupňů, takže můžete autosedačku otočit směrem k sobě a dítě do autosedačky posadit. Už se nemusítě ohýbat a sahat do vozidla. Auto­sedačku lze pomocí otočného zámku bezpečně zaaretovat v poloze po směru nebo proti směru jízdy, takže je možné dětskou sedačku Lily i-Size používat jako typickou sedačku proti směru jízdy. 

Autosedačka Lily i-Size roste s vaším dítětem. Opěrku hlavy lze nastavit do 10 různých výšek. Úhel sedáku lze nastavit do kterékoli ze 3 poloh sezení a lehu. Pokud je sedák úplně nakloněný, vaše dítě může trávit cestu vleže. 

Vaše dítě bude v autosedačce Lily i-Size v maximálním bezpečí. V případě nehody je výsledná síla rovnoměrně rozložena a minimalizována díky ochraně sedačky při bočním nárazu a skořepině pohlcující energii. Díky tomu je hlava, krk, trup a pánev vašeho dítěte v bezpečí.

Důležité údaje a fakta:
 – vhodné pro děti 45 – 105 cm (od narození do cca 4 roky)
 – opěrka hlavy nastavitelná do 10 různých výšek
- 3 nastavitelné polohy sezení a ležení
- 5bodový pásový systém
 – s Isofix Base Root lze použít po i proti směru jízdy
 – praktický vstup s 360° rotační funkcí Isofix Base Root
 – stabilní ochrana proti bočnímu nárazu
 – vyjímatelná vložka sedadla
 – rozměry (D x Š x V): 59×41×57 cm
 – hmotnost: 7,05 kg
 – kompatibilní s: Isofix Base Root

Dotaz k produktu Autosedačka ABC Design Lily i-Size pearl