Autosedačka ABC Design Aspen 2 Fix i-Size sage

Autosedačka ABC Design Aspen 2 Fix i-Size sage

Zařazení: Autosedačka i-Size 76 - 150cm
Výrobce: ABC Design
Kód: 12004712414
EAN: 4045875071096
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

5 390,- Kč včetně DPH

Aspen 2 Fix i-Size
Vysoce kvalitní polohovací autosedačka 2v1 s velmi dlouhou životností pro děti od 76 cm do 150 cm (od 15 měsíců do 12 let). 

V prvních dnech můžete své dítě připoutat integrovaným 5bodovým bezpečnostním pásem. Dětská sedačka je pevně připevněna k vašemu vozu pomocí systému konektorů Isofix. 
Uchycení horního popruhu – popruh natažený přes opěradlo zadního sedadla a ukotvený v držáku – navíc poskytuje ještě větší bezpečnost. U obou upevňovacích systémů barevné displeje ukazují, zda je vše správně umístěno. Červená znamená, že je potřeba něco upravit. Zelená znamená, že je vše v pořádku. 

Jakmile vaše dítě povyroste, jednoduše vyjměte vložku sedačky, abyste vytvořili větší sedadlo. Pomocí 3bodového bezpečnostního pásu vašeho auta dítě připoutejte. Chytrý systém vedení pásu zabraňuje sklouznutí a překroucení pásu a udržuje pás ve správné pozici pro optimální bezpečnost. Kom­fortní opěrku hlavy lze nastavit do 12 různých poloh, aby vyhovovala výšce vašeho dítěte. Měkké, prodyšné podsedáky a integrovaný ventilační systém zajistí, že vaše dítě zůstane v příjemné teplotě i v horkých dnech. 

V případě bočního nárazu jsou výsledné síly rovnoměrně rozloženy, a proto jsou minimalizovány díky robustní ochraně sedadla proti bočnímu nárazu a skořepině pohlcující energii. To poskytuje ještě větší ochranu hlavy, krku, horní části těla a pánve vašeho dítěte.

Důležité údaje a fakta:
 – rozměry (D x Š x V): 47,5×44×61,5 cm
 – celková hmotnost: 10,4 kg

Dotaz k produktu Autosedačka ABC Design Aspen 2 Fix i-Size sage