ABC Design Taška na pleny Urban asphalt Diamond

ABC Design Taška na pleny Urban asphalt Diamond

Zařazení: Tašky na rukojeť, příslušenství
Výrobce: ABC Design
Kód: 12001632003
EAN: 4045875278754
Záruka: 2 roky

Expedice: 2-3 pracovní dny

1 990,- Kč včetně DPH

Taška na pleny Urban

Stylové. Luxusní. Exkluzivní. Nová definice krásy. Kombinace vysoce kvalitních materiálů, působivého zpracování a elegantních barev pro ohromující, moderní vzhled. Kolekce Diamond Edition vyčnívá díky své čisté eleganci a vysoce stylovému vzhledu s ohledem na každý detail.

Jít s trendy

Taška na pleny Urban rodičům umožňuje stylové nošení všech potřebných věcí. Moderní taška s exkluzivními detaily v napodobenině kůže se pyšní velkou přihrádkou, která je ideální na pleny a láhve. Mimo to taška obsahuje několik menších kapes pro bezpečné uložení drobných předmětů a přebalovací podložku, která vám umožňuje hygienické přebalení vašeho dítěte ať už jste kdekoliv. Široký popruh v napodobenině kůže zajišťuje pohodlné nošení tašky na rameni. Tašku na pleny Urban lze používat se všemi modely kočárků.*

* Univerzální připevňovací systém je vhodný pro všechny modely kočárků od kolekce 2017. U kolekcí před rokem 2017 je pro připevnění příslušenství na rukojeť kočárku vyžadováno „Univerzální upevnění tašky na pleny“.

Vyberte si vaši oblíbenou barvu:
graphite grey
street
shadow
 gravel

DIAMOND EDITION
asphalt
rose gold

Důležité údaje a fakta:
Rozměry (D x Š x V)    38×19×31 cm
Celková hmotnost        1,2 kg

Tohle všechno dostanete k vašemu vysněnému produktu:
Budete potěšeni!
Taška na pleny Urban
1 Taška na pleny Urban
2 Ramenní popruh
3 Izolační držák na láhev
4 Přebalovací podložka
5 Pouzdro na drobnosti
6 ABC Design univerzální uchycení

 

 

Prosíme, berte na vědomí, že barvy zobrazené na monitoru se mohou od skutečných barev mírně lišit. Zároveň si vyhrazujeme právo provést malé změny v designu a modelech. Chcete si být jistí výběrem? Váš specializovaný prodejce vám může ukázat nejnovější kolekce a pomoci vám najít správnou barvu.

Dotaz k produktu ABC Design Taška na pleny Urban asphalt Diamond