ABC Design Isofix Base Root

Zařazení: Báze, isofix báze
Výrobce: ABC Design
Kód: 12004691000
EAN: 4045875071010
Záruka: 2 roky

Expedice: momentálně vyprodáno

5 490,- Kč včetně DPH

Isofix Base Root
Umožňuje snadno připevnit dětskou autosedačku Tulip i-Size a dětskou sedačku Lily i-Size do vašeho auta jediným kliknutím. Základnu sedačky lze jednoduše zasunout do úchytů Isofix v autě. Chytrá funkce kontroly barev potvrdí, zda jste jej připevnili správně nebo ne. Opěrná noha poskytuje dodatečnou stabilitu. Je výškově nastavitelná a lze jej přizpůsobit vašemu vozu. 

Po instalaci základny jediným kliknutím bezpečně připevníte sedačky Tulip i-Size a Lily i-Size. Autosedačky lze jednoduše položit na základnu a automaticky se uzamknou. Barevný displej vám opět pomůže zjistit, zda byla sedačka správně připevněna či nikoliv. 
Isofix Base Root se otáčí o 360 stupňů, takže dostat vaše dítě do sedačky nebylo nikdy jednodušší. Už se nemusíte ohýbat a sahat do vozidla. 

Autosedačku Lily lze pomocí otočného zámku bezpečně zaaretovat v poloze po směru nebo proti směru jízdy, takže je možné autosedačku používat i jako typickou sedačku proti směru jízdy. 

Dětská autosedačka Tulip by měla být vždy připevněna v poloze proti směru jízdy. Lze ji opět sundat jediným pohybem, základna ABC Design Isofix Base zůstane připevněna v autě. 

Pokud základnu nepotřebujete, lze ji jednoduše složit a uložit, aniž by zabírala mnoho místa.

Podrobnosti:
Celková hmotnost: 8,45 kg
Kompatibilní s: Tulip i-Size a Lily i-Size

Dotaz k produktu ABC Design Isofix Base Root