Avent Sterilizátor do mikrovlnné trouby

Avent Sterilizátor do mikrovlnné trouby skladem

Sterilizuje 4 láhve Philips Avent během 2 minut.

Zařazení: Ohřívače lahví a sterilizátory
Výrobce: Avent
Kód: 558743
Záruka: 2 roky

Expedice: ihned k odběru

1 049,- Kč včetně DPH

Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby Philips AVENT se vyznačuje lehkým a kompaktním designem, díky němuž je ideální pro použití doma i na cestách. Pokud není otevřeno víko, obsah zůstane sterilní až 24 hodin.

Sterilizátor do mikrovlnné trouby Philips AVENT byl navržen pro většinu mikrovlnných trub na trhu. Díky své malé velikosti je vhodný pro cestování a zaručuje, že máte vždy sterilní láhev, pokud jedete na krátký výlet přes noc nebo na delší dovolenou do zahraničí. Stačí přidat 200 ml vody.

Rozměry:
výška: 16,6 cm
průměr: 28 cm

Stačí přidat vodu a lahve a vložit do mikrovlnné trouby na 2 minuty. Přesná délka cyklu závisí na výkonu mikrovlnné trouby.

Délka sterilizace podle výkonu mikrovlnné trouby:
2 minuty – 1100–1850 W
4 minut – 850–1000 W
6 minut – 500–800 W

Sterilizátor do mikrovlnné trouby má po stranách uzávěry pro větší bezpečnost. Uzávěry bezpečně uzavřou víko, takže horká voda se při vyjímání sterilizátoru z mikrovlnné trouby nemůže snadno vylít. Boční uzávěry byly navrženy tak, aby zůstaly studené a umožnily vám bezpečnou manipulaci se sterilizátorem.

Sterilizace chrání vaše dítě před zvláště škodlivými bakteriemi v době, kdy jeho imunitní systém ještě není dost silný. Sterilizátory Philips AVENT využívají nemocniční metodu parní sterilizace, která je rychlá, snadná, účinná a bez chemických látek. Pokud není otevřeno víko, obsah zůstane sterilní po dobu 24 hodin. Sterilní pomůcky jsou připraveny ve dne i v noci.

Tento sterilizátor je vyroben bez použití materiálů s BPA.

Dotaz k produktu Avent Sterilizátor do mikrovlnné trouby